Ring oss på 0480-770 390
Välkommen med din fråga!

Bläck och toner — LEXMARK

Leta upp din LEXMARK-skrivare i listan nedan och klicka på namnet. Då får du upp de bläckpatroner / toner och tillbehör som vi har till just din LEXMARK-skrivare.

 

Patroners utbud av toner och bläck till Lexmark

Få idag vet att den ledande skrivartillverkaren Lexmark, tidigare var en del av IBM. Dagens Lexmark bildades 1991 efter att IBM lämnade skrivarbranschen och knoppat av den divisionen. Huvudkontoret ligger i Lexington, Kentucky.  Lexmark har varit ledande inom vissa områden inom skrivarutvecklingen, bland annat så var företaget ett av de första att släppa en trådlös bläckstråleskrivare.  2009 släppte Lexmark som första företag en skrivare som kan kopplas direkt till internet utan en dator med en pekskärm.  Patroner.se säljer Lexmark originalprodukter inom bläckpatroner, lasertoner, skrivare och fotopapper. Som alternativ till original har vi, till vissa Lexmark skrivare, kompatibla bläckpatroner och så kallade miljötoner för laserskrivare. Två av Lexmarks mest populära skrivarmodeller är bläckstråleskrivaren Impact S305 och laserskrivaren CX410de, men vi har toner eller bläckpatroner till de flesta skrivarna i Lexmarks C, CS, CX, Optra, X och Z-serier. Hos patroner.se hittar du även bildenhet, fotokonduktor och framkallningsenhet m.m. till din Lexmark-skrivare.

Kundtjänst

Du når oss via telefon på:
0480-770 390
Eller maila oss på: info@patroner.se

usp_patroner_178x135_bkg.png

Snabbt

Beställ fram till kl 16 och få leverans i morgon! Nu kan du beställa bläck- patroner / toner ända fram till kl 16 på vardagar och normalt ha det dagen efter.

usp_patroner_178x155_bkg.png

Enkelt

Enkelt och tryggt att beställa via hemsidan eller per telefon. Betala med kort, faktura eller direktbetalning via bank.

usp_patroner_178x155_bkg.png