Ring oss på 0480-770 390
Välkommen med din fråga!

Bläck och toner — Hitta ditt märke

Här hittar du bläckpatroner och toner till skrivare av alla märken. Välj bara ditt märke så hjälper vi dig att hitta rätt bläckpatroner eller toner till just din skrivare. Vi har bläckpatroner och toner av eget varumärke till flera skrivarmärken och originaltoner eller originalbläck till alla. Köp dina bläckpatroner och toner hos patroner.se!

De vanligaste skrivarmärkena

De vanligaste skrivarmärkena

Patroners utbud av bläckpatroner och toner till skrivare

Patroner.se har sålt bläckpatroner och toner till skrivare på nätet sedan 1996. Vi erbjuder bläckpatroner och toner i originalutförande till nästan alla skrivare på marknaden, inte bara HP, Canon, Epson, Brother och Samsung, utan även Xerox, Oki, Ricoh, Lexmark, Dell, Minolta och många fler. Ovan ser du hela listan med skrivarmärken som Patroner kan erbjuda bläckpatroner, toner, trumenheter och andra tillbehör till. Vi tillhandahåller även tillbehör som fixeringsenhet, framkallningsenhet, överföringsenhet (bältenhet/ITB) till många laserskrivare och skrivhuvud till vissa bläckskrivare. Till många skrivarmärken har vi dessutom bläckpatroner eller toner av enga varumärken till lägre pris än motsvarande originalpatroner eller originaltoner. Behöver du ett fotopapper som passar perfekt med dina bläckpatroner, eller bara vanligt kopieringspapper, så har vi naturligtvis det också. Välj bara ditt skrivarmärke ovan så hjälper vi dig att hitta till din skrivarmodell och dina bläckpatroner eller toner. Köp bläckpatroner och toner till skrivare av experten som sålt skrivartillbehör på nätet sedan 1996!

Kundtjänst

Du når oss via telefon på:
0480-770 390
Eller maila oss på: info@patroner.se

usp_patroner_178x135_bkg.png

Snabbt

Beställ fram till kl 16 och få leverans i morgon! Nu kan du beställa bläck- patroner / toner ända fram till kl 16 på vardagar och normalt ha det dagen efter.

usp_patroner_178x155_bkg.png

Enkelt

Enkelt och tryggt att beställa via hemsidan eller per telefon. Betala med kort, faktura eller direktbetalning via bank.

usp_patroner_178x155_bkg.png