• Vi hjälper dig gärna 0480-770 390
2

Housegard Note GW124NX Hub Wifi + SA424WS • Housegard • 621033

Produktnummer: 621033
889 kr
I lager
Housegard Note GW124NX Hub Wifi + SA424WS
Housegard Note GW124NX startkit som innehåller allt du behöver för att koppla ihop brandvarnaren med din mobiltelefon. Passar bostäder med många rum eller flera våningar eftersom du trådlöst kan koppla samman så många du behöver, upp till 50 st. Den här brandvarnaren kan kopplas samman med övriga produkter i Housegard Note-familjen tillsammans med Housegard Note Hub. Ladda ner Housegard Note-appen, koppla in hubben i ett eluttag och följ anvisningarna och stegen enligt appen.

Mer information

Housegard Note GW124NX Hub Wifi + SA424WS
Principen bygger på att du kopplar samman dina varnare i ett system så att alla larmar samtidigt om en varnare triggas. På det sättet hör du larmet oavsett var i hemmet branden startar. Chansen ökar då också att alla i hemmet vaknar snabbt om en brand bryter ut på natten. Alla i familjen kan vara inloggade samtidigt och du kan ha flera uppkopplade system i appen, som tex hemmet och
sommarstugan.

Housegard Note för Android och iOS finns att ladda ner gratis via Google Play och App Store. Installationen är enkel och tar bara några minuter. Housegard Note är ett system med en smart brandvarnare och temperaturlarm som förbättrar ditt hems säkerhet. Housegard Note varnar dig för brand även när du inte är hemma via appen som du laddar ner till din mobil. När en brand bryter ut och larmet utlöses skickar den brandvarnaren en varning i realtid till din smarttelefon. På så sätt kan du vidta åtgärder även när du är hemifrån.

Principen bygger på att du kopplar samman dina varnare i ett system så att alla larmar samtidigt om en varnare triggas. På det sättet hör du larmet oavsett var i hemmet branden startar. Chansen ökar då också att alla i hemmet vaknar snabbt om en brand bryter ut på natten.

Specifikationer

Housegard Note SA424WS Smart Brandvarnare 868MHz
Registrera ett konto i Housegard Note appen så kan flera användare logga in i appen samtidigt
Varnar vid brandlarm
Varnar vid lågt batteri
Optisk sensor
Inbyggd temperatursensor
Test & pausknapp
EN14604:2005+AC:2008
Radio Equipment Directive (2014/53/EU)
Batterilivslängd: 1 år (kan variera med inställningar, driftsmiljö och användning)
Kompatibel med Housegard Note systemet
Övervaka flera hubbar på samma konto i appen (t.ex. Hemma och Sommarstugan)
Övervaka och hantera ditt smarta hem system med gratis mobilappen "Housegard Note" för Android- och iOS
Ansluts till eluttag 230W
Ansluts till Wifi nätverk, 2,4GHz
Använder 868MHz för kommunikation med sensorerna