© 2012 hybris software
info@patroner.se
Välkommen med din fråga!

Bläck och toner — LEXMARK

Här hittar du bläckpatroner och toner till din skrivare. Välj bara din modell och beställ. Vi har original och egna varumärken till rätt pris.

Alla produkter till Lexmark skrivare

Få idag vet att den ledande skrivartillverkaren Lexmark, tidigare var en del av IBM. Dagens Lexmark bildades 1991 efter att IBM lämnade skrivarbranschen och knoppat av den divisionen. Huvudkontoret ligger i Lexington, Kentucky.  Lexmark har varit ledande inom vissa områden inom skrivarutvecklingen, bland annat så var företaget ett av de första att släppa en trådlös bläckstråleskrivare.  2009 släppte Lexmark som första företag en skrivare som kan kopplas direkt till internet utan en dator med en pekskärm.  Patroner.se säljer Lexmark originalprodukter inom bläckpatroner, toner, skrivare och fotopapper. Som alternativ till original har vi, till vissa Lexmark skrivare, kompatibla bläckpatroner och såkallade miljökassetter för laserskrivare

Kundtjänst

Du når oss via telefon på:
0480-770 390
Eller maila oss på: info@patroner.se

usp_patroner_178x135_bkg.png

Snabbt

Beställ fram till kl 16 och få leverans i morgon! Nu kan du beställa bläck- patroner / toner ända fram till kl 16 på vardagar och normalt ha det dagen efter.

usp_patroner_178x155_bkg.png

Enkelt

Enkelt och tryggt att beställa via hemsidan eller per telefon. Betala med kort, faktura eller direktbetalning via bank.

usp_patroner_178x155_bkg.png