Logga in
Kassan
0 Produkter: 0:-
Frakt
49:-
inkl. frakt Totalt
0:-
Till Kassan
Din varukorg är tom
 

Billigt

Bläckpatroner och toner i original och utvalda kopior till riktigt låga priser.
Endast 49:- i frakt tillkommer. Och frakten syns i totalsumman så fort du lagt i en vara, inga överaskningar, inga dolda avgifter.

 

Snabbt

Beställ fram till kl 17 och få leverans i morgon!
Snabba leveranser är viktigt, Nu kan du beställa bläckpatroner/toner ända fram till kl 17 på vardagar och normalt ha det dagen efter.

 

Enkelt

Enkelt och tryggt att beställa via hemsidan eller per telefon. Betala med kort, faktura eller direktbetalning via bank.

 

Vad säger kunderna?

 
 

Företagsprislista

 

Representerar du ett företag och har möjlighet att handla för minst 3000:- exkl moms per beställning? I så fall kan du få ännu bättre priser av oss! E-posta eller ring oss på 0480-770390 så berättar vi mer.

 

Populära patroner och toner

 

HP toner Q3960
HP toner Q6000
HP 364 och 364xl
Canon PGI-525
Canon CLI-526
Canon PGI-510

 
Den femte årstiden, Mons Kallentoft

Övrigt - från Salta Patroner till böcker! - Den femte årstiden, Mons Kallentoft

1-2 dagar
Art.nr: 9789186675073

79:-

Klicka på bilden för att förstora
Beskrivning Specifikation Tillbehör


Deckare med litterära kvaliteter.

Femte delen om Malin Fors – mer gåtfull än någonsin!
Det är tidigt i Maj som den unga barnfamiljen på skogspromenad utanför Linköping hittar det svårt sargade liket. Det är ändå otäckt välbevarat men spåren efter tortyr på kvinnokroppen är tydliga. Kriminalinspektör Malin Fors tycker sig omedelbart se likheter med fallet Maria Murvall, den unga kvinna som hittades våldtagen och brutalt misshandlad i skogen för flera år sedan och som sedan dess varit okontaktbar där hon sitter inspärrad på Vadstena sjukhus. Av en slump träffar Malin en psykolog från S:t Lars i Lund som berättar om ett liknande fall, och plötsligt tycks Maria bara vara en liten pusselbit i något mycket större. Men vad är det som är så fruktansvärt att det inte går att tala om? Malin, som länge varit besatt av att få veta vad som hände Maria, är fast besluten att ta reda på sanningen, oavsett vart det kan föra henne. Den femte årstiden är den femte delen i den kritikerhyllade serien om Malin Fors vid Linköpingspolisen.             

Sagt om boken:
”De bestialiska dåden utlöser ett besinningslöst raseri hos kriminalinspektör Malin Fors, som sätter sitt eget liv på spel för att få fram sanningen. Hon är en av de intressantaste karaktärerna i den svenska deckarlitteraturen.”
Aftonbladet

”Kallentoft övertygar, jag läser som vore jag lika besatt som Malin Fors.”
VF Folkbladet

”Som läsare vill man bara ha mer av Malin Fors.”
Corren

”Malin Fors har efter fem böcker har nästan blivit en vän vars öden och äventyr jag som läsare gärna vill veta mer om.”
Nerikes Allehanda

”Kallentoft skriver suggestivt, gripande, ofta rått och rakt på sak, men med stor inlevelseförmåga. Han förenar en hårdkokt stil med en stor känslighet.”
Tidningen Kulturen

”Som vanligt är det en oerhört välskriven bok med hög spänningsnivå. Boken är i ena stunden hårdkokt, i andra så finstämd och sorglig att jag känner tårarna rinna utmed kinderna.”
Finnveden

”Mons Kallentoft är en deckarförfattare som följer sin egen fåra och som har skapat en berättarstil som gör att man fastnar och vill läsa mer av honom.”
Dagbladet 

OM PATRONER.SE

En målsättning och viktig del i affärsidén är att erbjuda mycket låga priser på bläckpatroner och toner. Det ska vara både bekvämare och billigare att handla hos oss jämfört med stormarknaden eller elektronikhandeln!

NYHETSBREV MED ERBJUDANDEN

VÅRA VARUMÄRKEN

Nordea
SEB
Swedbank

KONTAKTA OSS

Kundtjänst: 0480-770 390

info@patroner.se

 

Patroner.se Google plus