Logga in
Kassan
0 Produkter: 0:-
Frakt
49:-
inkl. frakt Totalt
0:-
Till Kassan
Din varukorg är tom
 

Billigt

Bläckpatroner och toner i original och utvalda kopior till riktigt låga priser.
Endast 49:- i frakt tillkommer. Och frakten syns i totalsumman så fort du lagt i en vara, inga överaskningar, inga dolda avgifter.

 

Snabbt

Beställ fram till kl 17 och få leverans i morgon!
Snabba leveranser är viktigt, Nu kan du beställa bläckpatroner/toner ända fram till kl 17 på vardagar och normalt ha det dagen efter.

 

Enkelt

Enkelt och tryggt att beställa via hemsidan eller per telefon. Betala med kort, faktura eller direktbetalning via bank.

 

Vad säger kunderna?

 
 

Företagsprislista

 

Representerar du ett företag och har möjlighet att handla för minst 3000:- exkl moms per beställning? I så fall kan du få ännu bättre priser av oss! E-posta eller ring oss på 0480-770390 så berättar vi mer.

 

Populära patroner och toner

 

HP toner Q3960
HP toner Q6000
HP 364 och 364xl
Canon PGI-525
Canon CLI-526
Canon PGI-510

 

Skrivare


Läs mer nedan om vilken skrivare vi rekommenderar till vilket behov. Vad använder du din skrivare till. Hur mycket skriver du ut? Ska du ha en skrivare med bläckpatroner eller toner? Vi kan skrivare och vill ha nöjda återkommande kunder, kolla med oss först så slipper du bli frustrerad av att köpa en "billig" skrivare som under sin livscykel visade sig bli precis tvärtom! Ofta blir 399-kronors-skrivarna totalt sett mycket dyrare än om du lagt några kronor till i inköpskostnad, eftersom driftkostnaden är lägre. Se alltså vidare en bit ner på sidan för råd om typ av skrivare, märken och modeller.
Köp en ny skrivare
 

Kampanj på Skrivare

 
Pixma MG 7750
Nu 1 499:-
1 699:-
B 412 DN
Nu 1 799:-
2 199:-
Color LaserJet Pro M 477 fdw
Nu 3 999:-
5 755:-
 
 

Råd inför köp av skrivare


Du bör noga fundera på vad du främst kommer använda din skrivare till innan du bestämmer vilken du ska ha. För amatörfotoentusiasten rekommenderar vi Canon bläckstråleskrivare för dess kombination av billiga bläckpatroner och bra fotokvalitet. Skriver du ut väldigt mycket text är det bra att komplettera med en mono-laser och där tycker vi HP är bäst. Ett alternativ är HP:s OfficeJet bläckstråleskrivare som kombinerar låga utskriftskostnader både i svart och färg med bra fotoutskrifter. Även för färglaser rekommenderar vi HP. Observera att färglaser inte är något för fotoentusiasten utan snarare kanske för småföretagaren som vill ha lite färg på sina dokument. Skriver man mest svart bör man tänka efter noga för de svarta utskrifterna blir klart dyrare med en liten färglaser än med en dito monolaser. För proffs-segmentet foto har Epson mycket intressanta bläckstråleskrivare men de har dyrare bläckpatroner än Canon. Vill man kunna använda icke-original bläckpatroner för att få en extremt låg driftkostnad så finns det oerhört prisvärda multifunktions-skrivare från Brother, de är våra storsäljare just nu. Vill ni ha mer råd så vet ni att vi bara är ett mejl eller ett telefonsamtal bort! Vi kan ta hem skrivare av de flesta märken på begäran. För alla skrivare gäller ca 3 dagars leveranstid för privatpersoner och ca 2 dagar för företag.

Av: @PatronerOla
Ola Gustafsson

Ola ger råd inför köp av skrivare

OM PATRONER.SE

En målsättning och viktig del i affärsidén är att erbjuda mycket låga priser på bläckpatroner och toner. Det ska vara både bekvämare och billigare att handla hos oss jämfört med stormarknaden eller elektronikhandeln!

NYHETSBREV MED ERBJUDANDEN

VÅRA VARUMÄRKEN

Nordea
SEB
Swedbank

KONTAKTA OSS

Kundtjänst: 0480-770 390

info@patroner.se

 

Patroner.se Google plus