• Vi hjälper dig gärna 0480-770 390
2

Champion WiFi/Bluetooth Speaker Small • Champion • AWF310

Produktnummer: AWF310
Storsäljare
999 kr
799 kr
Slutsåld
Champion WiFi/Bluetooth Speaker Small
Champion AWF310 är den minsta högtalaren i familjen som innehåller 4 storlekar Wi Fi-högtalare med multiroom-funktion. Utöver Wi-Fi har den även stöd för uppspelning via Spotify, iHeart Radio, TuneIn, Airplay och Bluetooth eller om så önskas med en 3.5mm ljudkabel. Gemensamt för alla högtalare är den moderna och stilrena designen med raka linjer i svart och aluminium.
Bevaka lagerstatus
Vi skickar ett e-postmeddelande till dig när produkten finns i lager.
När du trycker på Bevaka godkänner duvår personuppgiftspolicy.
Fyll i din e-postadress

Mer information

Champion WiFi/Bluetooth Speaker Small
Förvandla ditt hem till en plats fylld med fantastisk musik! Det bästa är att du har total kontroll på allt direkt via din Smartphone! Med Champions Wi Fi-App, som finns för gratis nedladdning för både iOS och Android, kan du styra musiken i varje enskilt rum. Spela olika låtar i varje rum eller koppla samman flera högtalare i serien för att få en enastående och heltäckande ljudupplevelse.
Om du är ute efter ett imponerande ljud behöver du inte leta längre, i denna prisklass är det svårt att hitta något motsvarande när det gäller ljudkvalitet. Med sin inbyggda digitala förstärkare hör du alla nyanser i musiken, en tung bas och ett klart ljud som gör att du upplever musiken så som den är avsedd att upplevas.  Varför inte spela lite lugn relax-musik i badrummet, de senaste hitsen i vardagsrummet och lite stämningshöjande soul i sovrummet - valet ligger helt i dina händer! Upp till 7 högtalare kan kopplas ihop samtidigt och skötas via Champion-appen.

Specifikationer

Förstärkare: Integrerad Class-D Digital Förstärkare
Effekt (RMS): 10W
Streamingstöd: iHeart Radio, Spotify, Airplay
Wi-Fi: 802.11 b/g/n (stödjer endast 2,4 GHz)
Bluetooth: V4.0
Line-in: Ja, 3.5mm
USB-utgång: 5V DC, 1A (Enbart laddning)
Batteri: 2200 mAh Lithium-ion
Strömförsörjning: DC 15V/1.2A
Mått: 198x88x147mm
Vikt: 1,6 kg
Medföljande tillbehör: Användarmanual, 3.5mm ljudkabel, Laddningskabel
App: CHAMPION WIFI