Ring oss på 0480-770 390
Välkommen med din fråga!

Bläck och toner — KONICA MINOLTA

Leta upp din KONICA MINOLTA-skrivare i listan nedan och klicka på namnet. Då får du upp de bläckpatroner / toner och tillbehör som vi har till just din KONICA MINOLTA-skrivare.

 

Patroners utbud av Konica Minolta toner

Konica Minolta bildades 2003 genom en sammanslagning av kameratillverkarna Konica och Minolta. Företaget har sitt ursprung i Japan, med huvudkontor i Tokyo, men är i dag ett globalt företag med närvaro i ett 50-tal länder. Konica Minolta har sedan sammanslagningen upphört med sin kameratillverkning och ägnar sig i dag bl.a. åt utveckling och tillverkning av skrivare med multifunktionalitet (skrivare, skanner, kopiator och fax i ett) för kontorsmiljö, men bedriver även tillverkning av mätinstrument, optiska linser och diagnostiska bildsystem för industriellt och medicinskt bruk. Några av Konica Minoltas mest kända skrivar-serier är Bizhub, Dialta, Magicolor och Pagepro. Patroner.se säljer Konica Minolta toner till de flesta skrivarna för kontorsmiljö, och även väl utvalda toner av eget märke till bra pris. Vi säljer även trumenhet/OPC, framkallningsenhet, överföringsenhet, fixeringsenhet och spilltonerbehållare till många Konica Minolta-skrivare. Självklart har vi även kopieringspapper till din skrivare. Några av de mest populära skrivarna från Konica Minolta är bizhub C35, C250 och magicolor 1690MF. Köp toner och annan förbrukning till din Konica Minolta från experten som sålt skrivartillbehör på nätet sedan 1996!

Kundtjänst

Du når oss via telefon på:
0480-770 390
Eller maila oss på: info@patroner.se

usp_patroner_178x135_bkg.png

Snabbt

Beställ fram till kl 16 och få leverans i morgon! Nu kan du beställa bläck- patroner / toner ända fram till kl 16 på vardagar och normalt ha det dagen efter.

usp_patroner_178x155_bkg.png

Enkelt

Enkelt och tryggt att beställa via hemsidan eller per telefon. Betala med kort, faktura eller direktbetalning via bank.

usp_patroner_178x155_bkg.png