Ring oss på 0480-770 390
Välkommen med din fråga!

Bläckpatroner till:

CANON — PIXMA MG2450

Här har vi samlat alla bläckpatroner, fotopapper och andra tillbehör som passar till skrivaren CANON PIXMA MG2450. Välj bland original och egna varumärken. Vi garanterar kvalitén oavsett vilken typ av bläck du väljer till din skrivare. Handla bläckpatroner av experten som sålt skrivartillbehör på nätet sedan 1996.

Vi har bläckpatroner med hög kapacitet och standardkapacitet till CANON PIXMA MG2450. Högkapacitetspatroner väljer du om du skriver ut mycket eller ofta, annars klarar du dig med patroner av standardkapacitet. Våra egna kompatibla bläckpatroner är noga utvalda och ger bäst utskriftsekonomi för dig med vardagliga utskriftsbehov. Om du beställer bläck eller andra förbrukningsvaror till din CANON PIXMA MG2450 innan kl. 16 en vardag så skickar vi samma dag och du har dem normalt vardagen efter. Behöver du hjälp? Ring eller e-posta oss så ska vi hjälpa dig. Enhetsfrakten när du beställer bläck eller annan förbrukning till CANON PIXMA MG2450 är endast 49 kronor inkl. moms, inga andra avgifter tillkommer!

CANON — PIXMA MG2450

Handla bläckpatroner och övrig förbrukning från Patroner.se

Ovan hittar du alla bläckpatroner, fotopapper och övrig förbrukning som passar specifikt till CANON PIXMA MG2450. Vi har originalpatroner till nästan alla skrivare och patroner av egna varumärken till de flesta. Optimum passar den kräsne, t.ex. fotoentusiasten, som vill ha färgpatroner av högsta kvalitet till rätt pris. För dig med vardagliga utskriftsbehov rekommenderar vi vårt eget märke Patroner som ger flest utskrifter för pengarna. Hos patroner.se hittar du även kontorsmaterial som miniräknare, pennor, anteckningsblock, pärmar och tejp. I vårt sortiment finns också tillbehör till mobiltelefoner och surfplattor, samt batterier och laddare. Handla bläckpatroner och fotopapper m.m. till din CANON PIXMA MG2450 hos experten som har sålt skrivartillbehör på nätet sedan 1996. Vi kan bläck och utskrifter.

Kundtjänst

Du når oss via telefon på:
0480-770 390
Eller maila oss på: info@patroner.se

usp_patroner_178x135_bkg.png

Snabbt

Beställ fram till kl 16 och få leverans i morgon! Nu kan du beställa bläck- patroner / toner ända fram till kl 16 på vardagar och normalt ha det dagen efter.

usp_patroner_178x155_bkg.png

Enkelt

Enkelt och tryggt att beställa via hemsidan eller per telefon. Betala med kort, faktura eller direktbetalning via bank.

usp_patroner_178x155_bkg.png