Logga in
Kassan
0 Produkter: 0:-
Frakt
49:-
inkl. frakt Totalt
0:-
Till Kassan
Din varukorg är tom
 

Billigt

Bläckpatroner och toner i original och utvalda kopior till riktigt låga priser.
Endast 49:- i frakt tillkommer. Och frakten syns i totalsumman så fort du lagt i en vara, inga överaskningar, inga dolda avgifter.

 

Snabbt

Beställ fram till kl 17 och få leverans i morgon!
Snabba leveranser är viktigt, Nu kan du beställa bläckpatroner/toner ända fram till kl 17 på vardagar och normalt ha det dagen efter.

 

Enkelt

Enkelt och tryggt att beställa via hemsidan eller per telefon. Betala med kort, faktura eller direktbetalning via bank.

 

Vad säger kunderna?

 
 

Företagsprislista

 

Representerar du ett företag och har möjlighet att handla för minst 3000:- exkl moms per beställning? I så fall kan du få ännu bättre priser av oss! E-posta eller ring oss på 0480-770390 så berättar vi mer.

 

Populära patroner och toner

 

HP toner Q3960
HP toner Q6000
HP 364 och 364xl
Canon PGI-525
Canon CLI-526
Canon PGI-510

 
EPSON A4 Matt Heavyweight Inkjet Paper

Fotopapper A4 - EPSON A4 Matt Heavyweight Inkjet Paper

1-2 dagar
Art.nr: C13S041256
EAN: 0010343818439

145:-

Klicka på bilden för att förstora
Beskrivning Specifikation Tillbehör


Epson Heavyweight Matte Paper är bra för användare som vill ha ett prisvärt matt fotopapper för produktion av kvalitativa fotografiska uppdrag. Kan användas till reklam, layout, provtryck, plakat och affischer. Detta Epson fotopapper är ett prisvärt alternativ som passar när fotografierna inte behöver ha bästa möjliga färgbriljans. Går bra att kombinera med text. Pappret står emot ljus och fuktighet bra. Tillverkat för att ge bästa tänkbara upplösning och färgsättning. Epsons drivrutiner för skrivare optimerar bläckmängden som läggs på sidan beroende på vilken typ av papper som används.

 

Detta Epson Fotopapper i A4-format passar därmed perfekt till din Epson-skrivare, men funkar utmärkt också i andra bläckstråleskrivare, använd inställning för ett liknande papper

OM PATRONER.SE

En målsättning och viktig del i affärsidén är att erbjuda mycket låga priser på bläckpatroner och toner. Det ska vara både bekvämare och billigare att handla hos oss jämfört med stormarknaden eller elektronikhandeln!

NYHETSBREV MED ERBJUDANDEN

VÅRA VARUMÄRKEN

Nordea
SEB
Swedbank

KONTAKTA OSS

Kundtjänst: 0480-770 390

info@patroner.se

 

Patroner.se Google plus