Logga in
Kassan
0 Produkter: 0:-
Frakt
49:-
inkl. frakt Totalt
0:-
Till Kassan
Din varukorg är tom
 

Billigt

Bläckpatroner och toner i original och utvalda kopior till riktigt låga priser.
Endast 49:- i frakt tillkommer. Och frakten syns i totalsumman så fort du lagt i en vara, inga överaskningar, inga dolda avgifter.

 

Snabbt

Beställ fram till kl 17 och få leverans i morgon!
Snabba leveranser är viktigt, Nu kan du beställa bläckpatroner/toner ända fram till kl 17 på vardagar och normalt ha det dagen efter.

 

Enkelt

Enkelt och tryggt att beställa via hemsidan eller per telefon. Betala med kort, faktura eller direktbetalning via bank.

 

Vad säger kunderna?

 
 

Företagsprislista

 

Representerar du ett företag och har möjlighet att handla för minst 3000:- exkl moms per beställning? I så fall kan du få ännu bättre priser av oss! E-posta eller ring oss på 0480-770390 så berättar vi mer.

 

Populära patroner och toner

 

HP toner Q3960
HP toner Q6000
HP 364 och 364xl
Canon PGI-525
Canon CLI-526
Canon PGI-510

 

Fotopapper

På Patroner.se finner ni ett brett sortiment av högkvalitativa fotopapper från tillverkare som Canon, , Brother, HP och Kodak. Allra mest prisvärda är våra egna fotopapper som vi säljer under varumärket Patroner. De ger fantastiska resultat även med våra kompatibla bläckpatroner. Perfekta fotoutskrifter uppnås genom att använda rätt sorts fotopapper, antingen enkelsidigt eller dubbelsidigt. Ni kan välja antingen blankt, halvblankt eller matt fotopapper. Matta fotopapper är inte lika känsliga för fingeravtryck och ger ett bländfritt foto. För detaljrika foto så är ett bra blankt fotopapper att föredra. Det blanka fotopappret gör fotot skarpt, levande och mer som ett traditionellt fotografi. Semigloss eller Lustre tycker vi ofta är ett gott val för t ex porträtt. Vi på Patroner.se har gett hög service till både professionella och amatörfotografer under många år. Vi kan hjälpa er att välja rätt fotopapper för just era behov. Vi har fotopapper till laserskrivare och bläckstråleskrivare.

Är det något specifikt papper du inte hittar - fråga oss så kan vi oftast fixa det.

Fotopapper i massor av storlekar
 

Kampanj på Fotopapper

 
A4 Professionellt papper till laserskrivare 100g
99:-
CANON A4 Fotopapper Plus Semi Glossy (SG-201)
Nu 119:-
149:-
Premium glossy fotopapper
119:-
CANON A4 Fotopapper Glossy (GP-501) Everyday Use
239:-
A3 Premium Glossy fotopapper
249:-
EPSON A3+ Premium Semigloss Fotopapper
Nu 269:-
319:-
Photoshop Elements15 sv wi dvd
Nu 849:-
999:-
 
 

Val av Fotopapper


Är man osäker kan man alltid välja originalpapper för den skrivare man har, då finns i drivrutinen rätt inställning för ditt papper. Men i de flesta fall fungerar också andra papper, som t ex Canon, Kodak och HP:s Everyday-serie till de flesta bläckstråleskrivare. Det är oftast inte så svårt att hitta rätt inställning, se bara till att tala om för skrivaren så noga du kan vilket slags papper du använder.

Ytan
Blankt (glossy) är den vanligaste ytan och passar de flesta behov. Halvblank (semi gloss, satin eller lustre) passar bra om man vill rama in med glas eller vill ha en yta som inte ”blänker” för mycket. Ett matt (matte) papper gör sig bra till vissa typer av bilder där man t ex vill ha en känsla av ”gammalt” och mjukare färger samt om man vill undvika reflexer. Tillverkarna har ofta utöver de vanliga ytskikten också varianter som pearl, lustre, satin och liknande. Ett papper som vi här på Patroner.se gillar är Canons semi-gloss med ytskiktet Satin.

Vikt och tjocklek
Vikten mäts i gram/m2, ju högre vikt desto tjockare papper. Vanligt kopieringspapper har en vikt av 80 gram. Fotopapper finns mellan 90 och 300 gram. Vill man ha känslan av ett ”riktigt” foto ska man välja över 200 gram. Ska bilden ramas in eller monteras på något sätt så fungerar 120 eller 180 gram bra.

OM PATRONER.SE

En målsättning och viktig del i affärsidén är att erbjuda mycket låga priser på bläckpatroner och toner. Det ska vara både bekvämare och billigare att handla hos oss jämfört med stormarknaden eller elektronikhandeln!

NYHETSBREV MED ERBJUDANDEN

VÅRA VARUMÄRKEN

Nordea
SEB
Swedbank

KONTAKTA OSS

Kundtjänst: 0480-770 390

info@patroner.se

 

Patroner.se Google plus