info@patroner.se
Välkommen med din fråga!

Historien om Bläck & Write / Patroner.se

Bläck & Write AB bildades redan 1992 och har sålt skrivartillbehör på internet sedan 1996. Faktiskt var det då en av Sveriges allra första webb-butiker, och den absolut första med bläck & toner. Affärsidén var från början att återvinna använda bläckpatroner och återfylla dessa med nytt bläck. Företaget bytte inriktning och började sälja kompatibla bläckpatroner till bläckstråleskrivare och miljökassetter för laserskrivare. Till detta lades original bläckpatroner och toner. Produktsortimentet utökades under tid med allt mer produkter relaterade till skrivare som fotopapper, vanligt papper, kablar etc. Och även olika skrivare från de kända varumärkena inom detta segment.


2007 bytte företaget namn till Patroner i Skandinavien och fokuserade arbetet att utveckla domänen patroner.se och sen dess har företaget arbetat endast med detta namn.

2008 inleddes en tillväxtfas med hjälp av printreklam som t.ex. Sverigehäftet. Då inleddes även satsningen på storformatskrivare och dess tillbehör. Patroner.se är idag en välkänd leverantör till fotografer och andra kräsna professionella användare och uppskattade för sin kunskap på området. Patroner.se arbetar med alla kända tillverkare inom detta segment med försäljning av framförallt bläckpatroner och papper. Men vi säljer även en del skrivare.

2016 Patroner.se är Sveriges tredje största ehandlare av bläckpatroner och toners. Vi håller fast vid en modell med hög kunskap om det vi håller på med och hög tiilgänglighet både via telefon och mejl.

Kundtjänst

Du når oss via telefon på:
0480-770 390
Eller maila oss på: info@patroner.se

usp_patroner_178x135_bkg.png

Enkelt

Enkelt och tryggt att beställa via hemsidan eller per telefon. Betala med kort, faktura eller direktbetalning via bank.

usp_patroner_178x155_bkg.png

Snabbt

Beställ fram till kl 19 och få leverans i morgon! Nu kan du beställa bläck- patroner / toner ända fram till kl 19 på vardagar och normalt ha det dagen efter.

usp_patroner_178x155_bkg.png