Ring oss på 0480-770 390
Välkommen med din fråga!

Oral-B Eltandborste Vitality White & Clean

Beskrivning
Avancerat borstsystem som genom 2D-rengöringstekniken med bibehållen hastighet på 7 600 rörelser per minut avlägsnar mer plack och rengör grundligare än en vanlig manuell tandborste.
Rengöringsläge för grundlig rengöring av tänder och tandkött. Timern ger över- och underkäken vardera 1 minut för rengöring och signalerar när den rekommenderade tiden uppnåtts.
Ergonomiskt och gummerat handtag för komfort och kontroll. Medföljande borstar: 1 x 3D White. Oral-B 3D White-borsthuvudet är utformat för att varsamt avlägsna missfärgningar. Med en tandläkarinspirerad, polerande kåpa för naturligt vitare tänder.
Som hjälp att komma ihåg när det dags att byta borste har Oral-B borstar med indikatorborst, som bleknar efter 3 månader för att visa att borsten bör bytas.
Den mekaniska trycksensorn (om du trycker för hårt slutar tandborsten att använda 2D-tekniken) gör borstningen effektiv och skonsam.

Egenskaper
Rengöringssystem: oscillerar och roterar
Grundlig plackborttagning
Timer: 2 minuter

I förpackningen ingår
- 1x 3D White borsthuvud
- 1x Eltandborste Vitality
- Laddare med nätkabel
- Bruksanvisning

Kundtjänst

Du når oss via telefon på:
0480-770 390
Eller maila oss på: info@patroner.se

usp_patroner_178x135_bkg.png

Snabbt

Beställ fram till kl 16 och få leverans i morgon! Nu kan du beställa bläck- patroner / toner ända fram till kl 16 på vardagar och normalt ha det dagen efter.

usp_patroner_178x155_bkg.png

Enkelt

Enkelt och tryggt att beställa via hemsidan eller per telefon. Betala med kort, faktura eller direktbetalning via bank.

usp_patroner_178x155_bkg.png