Ring oss på 0480-770 390
Välkommen med din fråga!

Bläck och toner — XEROX

Leta upp din XEROX-skrivare i listan nedan och klicka på namnet. Då får du upp de bläckpatroner / toner och tillbehör som vi har till just din XEROX-skrivare.

 

Patroners utbud av Xerox toner och vax

Xerox är ett amerikanskt företag med huvudkontor i Norwalk, Connecticut. Med verksamhet i mer än 160 länder är Xerox ett av de största globala företagen som säljer kontorsmaskiner, skrivare, multifunktionsenheter och metoder för digital dokumenthantering m.m. Xerox har en lång historia av innovationer inom skrivarteknik, och började sälja laserskrivare redan i slutet av 50-talet. Mest kända idag är kanske serierna Xerox Phaser och Xerox Workcentre, med populära modeller som Xerox Workcentre 6025, Workcentre 6605, Phaser 6510 och Xerox Phaser 6125 som Patroner.se naturligtvis har toner till. Patroner.se har toner i originalutförande till de flesta skrivare från Xerox, men även kompatibla och återfyllda toner av eget märke. Du hittar även vaxstavar till Xerox ColorCube-serie och kopieringspapper till alla skrivare. Till en del modeller erbjuder vi utöver toner även trumenhet, fixeringsenhet, spilltonerbehållare och andra tillbehör och förbrukningsartiklar. Köp toner och andra tillbehör till din Xerox-skrivare från experten som sålt skrivartillbehör på nätet sedan 1996!

Kundtjänst

Du når oss via telefon på:
0480-770 390
Eller maila oss på: info@patroner.se

usp_patroner_178x135_bkg.png

Snabbt

Beställ fram till kl 16 och få leverans i morgon! Nu kan du beställa bläck- patroner / toner ända fram till kl 16 på vardagar och normalt ha det dagen efter.

usp_patroner_178x155_bkg.png

Enkelt

Enkelt och tryggt att beställa via hemsidan eller per telefon. Betala med kort, faktura eller direktbetalning via bank.

usp_patroner_178x155_bkg.png