Ring oss på 0480-770 390
Välkommen med din fråga!

Bläck och toner — RICOH

Leta upp din RICOH-skrivare i listan nedan och klicka på namnet. Då får du upp de bläckpatroner / toner och tillbehör som vi har till just din RICOH-skrivare.

 

Patroners utbud av toner till Ricoh

Ricoh har funnits sen 1936 och är ett japanskt företag med huvudkontor i Tokyo. Ricoh tillverkar olika typer av elektroniska produkter som skrivare, kopiatorer, faxar och har även mjukvara för dokumenthantering. Under nittiotalet och början av tjugohundratalet växte Ricoh kraftigt och köpte upp företag som Savin, GestetnerLanier, Rex-Rotary, MonroeNashuatec och IKON. De flesta varumärken består och marknadsförs. 2006 köptes Danka och dess produkter säljs under varumärket Infotec. Patroner.se har även toner till Ricoh Infoprint i sortimentet. Patroner.se säljer Ricoh originalprodukter inom toner och tillbehör till de flesta skrivare och multifunktionsenheter från Ricoh, bl.a. till de flesta Ricoh Aficio MP och Ricoh Aficio SP. En av de mest populära modellerna är Ricoh SP 112. Som alternativ till originaltoner har vi även återfyllda toner för laserskrivare, även kallade miljötoner.

Kundtjänst

Du når oss via telefon på:
0480-770 390
Eller maila oss på: info@patroner.se

usp_patroner_178x135_bkg.png

Snabbt

Beställ fram till kl 16 och få leverans i morgon! Nu kan du beställa bläck- patroner / toner ända fram till kl 16 på vardagar och normalt ha det dagen efter.

usp_patroner_178x155_bkg.png

Enkelt

Enkelt och tryggt att beställa via hemsidan eller per telefon. Betala med kort, faktura eller direktbetalning via bank.

usp_patroner_178x155_bkg.png