info@patroner.se
Välkommen med din fråga!

Bläck och toner — RICOH

Här hittar du bläckpatroner och toner till din skrivare. Välj bara din modell och beställ. Vi har original och egna varumärken till rätt pris.

Alla produkter till RICOH skrivare

Ricoh har funnits sen 1936 och är ett japanskt företag med huvudkontor i Tokyo. Ricoh tillverkar olika typer av elektroniska produkter som skrivare, kopiatorer, faxar och har även mjukvara för dokumenthantering. Under nittiotalet och början av tjugohundratalet växte Ricoh kraftigt och köpte upp företag som Savin, Gestetner, Lanier, Rex-Rotary, Monroe, Nashuatec och IKON. De flesta varumärken består och marknadsförs. 2006 köptes Danka och dess produkter säljs under varumärket Infotec. Patroner.se har även Ricoh Infoprint i sortimentet. Patroner.se säljer Ricoh originalprodukter inom toner och tillbehör till deras skrivare. Som alternativ till original har vi även såkallade miljökassetter för laserskrivare.

Kundtjänst

Du når oss via telefon på:
0480-770 390
Eller maila oss på: info@patroner.se

usp_patroner_178x135_bkg.png

Snabbt

Beställ fram till kl 16 och få leverans i morgon! Nu kan du beställa bläck- patroner / toner ända fram till kl 16 på vardagar och normalt ha det dagen efter.

usp_patroner_178x155_bkg.png

Enkelt

Enkelt och tryggt att beställa via hemsidan eller per telefon. Betala med kort, faktura eller direktbetalning via bank.

usp_patroner_178x155_bkg.png