Ring oss på 0480-770 390
Välkommen med din fråga!

Bläck och toner — DELL

Leta upp din DELL-skrivare i listan nedan och klicka på namnet. Då får du upp de bläckpatroner / toner och tillbehör som vi har till just din DELL-skrivare.

 

Patroners utbud av toner och bläck till skrivare från Dell

Dell är ett amerikanskt företag med huvudkontoret i Round Rock, Texas.  Företaget säljer datorer, datortillbehör och service. Dell blev känt genom sina distributionslösningar som främst byggde på internetförsäljning och låg lagerhållning. Företaget grundades av Michael Dell 1984. Patroner.se säljer bläckpatroner och toner i originalutförande till Dell, men även kompatibla eller återfyllda patroner och toner av eget märke, samt fotopapper. Till en del av Dells laserskrivare säljer vi även tillbehör och förbrukning som trumenheter eller framkallningsenheter. Två av Dells mest populära laserskrivare är C1765nfw och C1660w. Köp toner eller bläck till din Dell-skrivare från experten som sålt skrivartillbehör på nätet sedan 1996!

Kundtjänst

Du når oss via telefon på:
0480-770 390
Eller maila oss på: info@patroner.se

usp_patroner_178x135_bkg.png

Snabbt

Beställ fram till kl 16 och få leverans i morgon! Nu kan du beställa bläck- patroner / toner ända fram till kl 16 på vardagar och normalt ha det dagen efter.

usp_patroner_178x155_bkg.png

Enkelt

Enkelt och tryggt att beställa via hemsidan eller per telefon. Betala med kort, faktura eller direktbetalning via bank.

usp_patroner_178x155_bkg.png