Ring oss på 0480-770 390
Välkommen med din fråga!

Bläck och toner — BROTHER

Leta upp din BROTHER-skrivare i listan nedan och klicka på namnet. Då får du upp de bläckpatroner / toner och tillbehör som vi har till just din BROTHER-skrivare.

 

Patroners utbud av bläckpatroner och toner till Brother-skrivare

Brother är en tillverkare av många populära skrivare, det är mycket möjligt att du redan har en Brother skrivare på kontoret eller i hemmet. Förutom skrivare så producerar Brother bläckpatroner, toner, trummor (toner) och färgband till skrivare. Brother Industries historia påbörjades 1904 i Japan. 1954 öppnades USA kontoret och 1958 kom företaget till Europa. Sitt nuvarande namn fick Brother 1962. Brother var främst känt som tillverkare av symaskiner innan företaget började tillverka skrivare, toner, bläckpatroner och andra skrivartillbehör. Multifunktionskrivare från Brother har blivit mycket populära där kopiator, skanner, fax och skrivare kombineras i en maskin. Två av Brother:s storsäljande skivare är HL-L2340DW och DCP-L2560DW. Patroner.se säljer Brother:s originalprodukter inom bläckpatroner, toner, skrivare och fotopapper. Som alternativ till original har vi även kompatibla bläckpatroner och s.k miljötoner för laserskrivare.

Kundtjänst

Du når oss via telefon på:
0480-770 390
Eller maila oss på: info@patroner.se

usp_patroner_178x135_bkg.png

Snabbt

Beställ fram till kl 16 och få leverans i morgon! Nu kan du beställa bläck- patroner / toner ända fram till kl 16 på vardagar och normalt ha det dagen efter.

usp_patroner_178x155_bkg.png

Enkelt

Enkelt och tryggt att beställa via hemsidan eller per telefon. Betala med kort, faktura eller direktbetalning via bank.

usp_patroner_178x155_bkg.png