info@patroner.se
Välkommen med din fråga!

Bläck och toner — BROTHER

Här hittar du bläckpatroner och toner till din skrivare. Välj bara din modell och beställ. Vi har original och egna varumärken till rätt pris.

Alla produkter till Brother-skrivare

Brother är en tillverkare av många populära skrivare, det är mycket möjligt att du har en redan på kontoret eller i hemmet. Förutom skrivare så producerar Brother bläckpatroner, toner, trummor (toner) och färgband till skrivare. Brother Industries historia påbörjades 1904 i Japan. 1954 öppnades USA kontoret och 1958 kom företaget till Europa. Sitt nuvarande namn fick Brother 1962. Brother var främst känt som tillverkare av symaskiner innan företaget började tillverka skrivare och skrivartillbehör. Multifunktionskrivare från Brother har blivit mycket populära där kopiator, scanner, fax och skrivare kombineras i en maskin. Två av Brother:s storsäljande skivare är HL-L 2340 DW och DCP-L 2560 DW. Patroner.se säljer Brother:s originalprodukter inom bläckpatroner, toner, skrivare och fotopapper. Som alternativ till original har vi även kompatibla bläckpatroner och s.k miljökassetter för laserskrivare.

Kundtjänst

Du når oss via telefon på:
0480-770 390
Eller maila oss på: info@patroner.se

usp_patroner_178x135_bkg.png

Snabbt

Beställ fram till kl 16 och få leverans i morgon! Nu kan du beställa bläck- patroner / toner ända fram till kl 16 på vardagar och normalt ha det dagen efter.

usp_patroner_178x155_bkg.png

Enkelt

Enkelt och tryggt att beställa via hemsidan eller per telefon. Betala med kort, faktura eller direktbetalning via bank.

usp_patroner_178x155_bkg.png